Over KOGU Interieumaatwerk

Ervaren meubelmaker

Medio 2011 zijn wij, na vele jaren ervaring als meubelmaker en de laatste jaren als werkvoorbereider, als zelfstandig ondernemer gestart onder de naam KOGU Interieurmaatwerk.

De naam zegt het al: bij ons kunt u terecht voor al uw wensen op woongebied als het gaat om meubels die u zelf kunt bedenken en met de afmetingen die precies passen in de ruimte waar u deze hebben wilt. Nieuw is dat we niet alles op maat maken maar ook met een nieuwe manier waarop.

Wij geven op geheel eigen wijze vorm aan bijvoorbeeld een gewenst meubel. Eventueel in samenwerking met een interieurarchitect. Met een specialist op het gebied van inrichting en vormgeving kan hiermede in goed overleg worden bekeken wat de mogelijkheden zijn om tot een optimaal werk- of leefklimaat te komen.

Deze nieuwe en persoonlijke benadering van Koos resulteert in een directe heldere en persoonlijke communicatie met de opdrachtgever.

Resultaat: De klant kan zijn interieurwensen kenbaar maken in overleg met de maker/ontwerper.

Wij vinden het belangrijk om direct in contact met de klant te staan om helder in beeld te kunnen brengen wat de wensen en eisen zijn.

Daar zit onze kracht om samen met de klant de juiste keuzes te maken. Dat kan een inbouwkast zijn, meubels op maat, tv kasten, design keukens tot compleet ingerichte ruimtes voor de consument en bedrijf.

Kortom: de totaal oplossing van uw interieurprobleem in één hand.

Door deze samenwerking en directe communicatie is het mogelijk alle elementen, indeling, kleuren, materialen, type meubilair en verlichting in balans te brengen.

Kortom uw interieur is een “maatpak” en onderscheidt zich op zowel functioneel als op esthetisch vlak van overige interieurs.

Interessant voor winkel- en kantoorinterieurs maar ook voor de consument die bijvoorbeeld op zoek is naar een passend badkamermeubel of keuken op maat.

Moet een ruimte optimaal ingedeeld worden, past het bij de gewenste stijl, past het in het te besteden budget enz enz.

Dit alles wordt gemaakt in de werkplaats in Wanssum.
Het eerste oriëntatiegesprek doen we echter graag persoonlijk bij de klant thuis of in een bedrijf. We adviseren over de best passende houtsoort en kleur.We meten ter plekke en werken een idee snel uit. De klant krijgt zo een goede indruk van de werkwijze en het resultaat van zijn idee.

Ook hiervoor geldt: alles is mogelijk; maat, kleur, vorm, houtsoort en afwerking. Kleding- of inloopkasten, kantoorinrichting, inrichting voor studeer- en werkkamers, boekenkasten; allemaal op ons hoge afwerkingsniveau

Geen compromissen,maar een interieur of interieurstuk op maat maken dat helemaal aansluit bij de ideeën van de klant.